Blog nr. 22

Beauty by Roos extensions

Artikel 1 van 22

 

6 juni 2024

Beauty by Roos extensions 

 

Donderdag mocht ik langs komen bij Beauty by Roos voor een volume behandeling met extensions. Ik wilde graag meer volume voor mijn bruidskapsel. Mijn bruidskapsel moet een volle vlecht worden en van mezelf heb ik onwijs dun haar. Ik heb al dun haar van mezelf en door 3 zwangerschappen is het ook nog eens flink uitgedund. Dit begint alweer goed vol te worden maar niet zo vol dat ik een mooie dikke vlecht kan maken voor de bruiloft. 

Ik besloot om volume extensions in mijn haar te laten plaatsen in het filiaal van Beauty by Roos in Amsterdam. Er is zijn veel parkeerplekken rondom het filiaal alleen ik moest zes rondjes rijden voordat ik een plekje had gevonden. Onderweg lopend van mijn auto naar het filiaal toe zag ik dat er ineens parkeerplekjes vrij waren gekomen. Gewoon domme pech voor mijn dus haha. 

Ik werd vriendelijk binnengehaald en samen wordt er bekeken hoeveel extensions je nodig hebt. Bij mij kwam dit uit op 75 extensions. De kleuren worden heel professioneel bepaald. Ik heb 3 verschillende kleuren in mijn haar om hetzelfde kleureffect als mijn eigen haar te creëren. Daarna werd mijn haar gewassen met speciale shampoo die mijn haar helemaal vet vrij maakte. Dit is om de keratine waxjes goed te laten hechten. Je leest het al maar de wasjes zijn gemaakt van keratine wat lichaamseigen is en je haar niet beschadigd. Ze worden stuk voor stuk in je haar gezet met een speciaal tangetje. 

Het is heel belangrijk om je extensions goed te verzorgen. Ik kreeg daarom voldoende verzorgings producten meer om mijn haar goed te verzorgen. De extensions blijven ongeveer 2 tot 3 maanden zitten. Daarna kan je ze eruit laten halen via Beauty by Roos extensions en weer nieuwe laten zetten. Het verzamelde oude haar wordt gebruikt om (haar)matten te maken waarmee olie kan worden opgevangen in rivieren en oceanen tijdens olierampen. Op deze manier draagt Clean Wave bij aan het schoonmaken en behouden van rivieren en oceanen over de hele wereld, terwijl onze gebruikte hairextensions een tweede leven krijgen. Super mooi toch!

Ik laat jullie na een tijdje nog even weten hoe de extensions bevallen. Tot nu toe vind ik ze helemaal geweldig.

© 2017 - 2024 Dutch-lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel