Blog nr. 21

Genieten in de Duitse Eifel

Artikel 2 van 22

Dormio resort Eifeler Tor

Ben je op zoek naar een vakantiepark waar je midden in de prachtige rustgevende natuur zit en de kinderen zich ook kunnen vermaken? Dan ben je bij Dormio resort Eifeler Tor helemaal aan het juiste adres. Wij mochten verblijven in de Villa Edersee Luxe met sauna. Dit is een ruime villa voor 6 personen. De villa heeft drie ruime slaapkamers, twee badkamers met douche, bubbelbad en sauna. De villa's liggen op een prachtige locatie in een dal waardoor je dus uitkijkt op prachtige bergen, meer en stadjes verderop.

Op het park zijn diverse buiten speeltuinen en een gigantische indoor play area waar je twee verdiepingen aan speeltoestelen hebt. Daarnaast is er ook nog animatie. Omdat het park in het natuurpak Eifeler ligt zijn er heel veel activiteiten te doen. Wij hebben door de bossen over de bergen gelopen maar je kan ook fietsen huren en met de fiets genieten van de prachtige omgeving. Op het park zit een informatie kantoor waar je informatie kunt halen over diverse activiteiten in de buurt. Ook zit er op het park een supermarkt, snackbar, restaurant en speelhal. Als het mooi weer is kan je in het buitenzwembad genieten van de zon. Vanuit het zwembad kijk je weer uit over het prachtige dal. Is het weer wat minder dan kan je, je ook in het fijne verwarmde binnenzwembad vermaken.

Wij hebben ons echt goed vermaakt en genoten van de rustgevende omgeving en uitzicht. Als je even weg wilt zijn van de drukke levenstijl in Nederland dan raad ik zeker Dormio resort Eifeler Tor aan. 

Ook boeken? Klik hier.

 

© 2017 - 2024 Dutch-lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel